GRATIS VERZENDING VANAF € 30,00   VEILIG BETALEN VEILIG BETALEN MET iDEAL
GRATIS LEVERING V.A. € 30
VEILIG BETALEN  VEILIG BETALEN MET iDEAL

1. Algemeen

Deze voorwaarden gelden voor bestellingen die zijn gedaan via de website van www.natasjaelda.nl

2. Prijzen

De prijzen die zijn vermeld bij de producten zijn in euro’s, inclusief BTW

3. Betalingsvoorwaarden en levering

Het bestelde product wordt gratis toegestuurd in Nederland bij bestellingen vanaf € 30,00.

Het bestelde product wordt aan de klant toegestuurd als het gehele bestelproces is afgerond en de betaling succesvol is verlopen.

Zowel bij bestelling, betaling en verzending krijgt U een bevestigingsmail.

Het product wordt goed verpakt om schade te voorkomen. Het artikel wordt zo snel mogelijk opgestuurd, binnen drie werkdagen.

Natasjaelda mag bepaalde bestellingen weigeren of bepaalde voorwaarden aan de levering verbinden. Een overeenkomst komt alleen tot stand na acceptatie van natasjaelda. Bij geen acceptatie zal natasjaelda de reden hiervan per mail toelichten.

4. Retourrecht.

Mocht het product niet aan uw wensen voldoen of niet passend zijn, dan kan het product binnen 14 werkdagen worden geretourneerd vanaf ontvangst van het product. Dit dient dan altijd vooraf per e-mail aan natasjaelda (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te worden verkondigd. Het product dient dan onbeschadigd, ongebruikt in de originele verpakking retour gezonden te worden. Oorbellen mogen i.v.m. hygiëne niet worden aangepast.

De verzendkosten zijn voor de klant. Ook de kosten voor niet aangekomen retourpost zijn voor rekening van de klant. Natasjaelda adviseert dan ook om het product aangetekend te versturen. Bij ontvangst van het product wordt het bedrag van aankoop zo snel mogelijk aan de klant teruggestort. Artikelen die worden gemaakt op bestelling of op maat worden aangepast, kunnen niet worden geretourneerd.

5. Garantie

Op de geleverde producten wordt tot 1 jaar na levering garantie verleend. Gebreken die onder die garantie vallen worden hersteld. De volgende gevallen vallen niet onder de garantie:  schade door gebruik van het product waarvoor het niet bedoeld is, defecten die ontstaan door het aanpassen van het product door de klant en of derden,  verliezen van het product. Natasjaelda stelt vast of de garantie van toepassing is.

6. Aansprakelijkheid.

Natasjaelda is nimmer aansprakelijk voor eventuele materiele of immateriële schade die is ontstaan door het dragen of gebruiken van een door haar geleverd artikel. Sieraden zijn kleine onderdelen en kan verstikkingsgevaar bij baby’s, kinderen, volwassenen en huisdieren veroorzaken.

7. Vestiging.

Natasja Elda is gevestigd aan de Anne Frankstraat 41, 1018 DM Amsterdam (geen winkel) Telefoonnummer +31 (0)6 416 366 03 Kvk nummer: 64344452 btw-id: NL002130492B23

8.

Bij aankoop gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden van Natasja Elda