GRATIS VERZENDING VANAF € 30,00   VEILIG BETALEN VEILIG BETALEN MET iDEAL
GRATIS VERZENDING V.A. € 30
VEILIG BETALEN  VEILIG BETALEN MET iDEAL
leeg
Natasja Elda | Handgemaakte oorbellen en kettingen in Amsterdam & Tassen workshops in Amsterdam

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door handgemaakte producten en nieuwsgierig naar het maakproces. Het is iets wat mij niet los laat.

Ik hou van unieke handgemaakte producten, anders dan anders.

Met regelmaat ontdek ik een schat (een product) en voorheen deed ik daar niets mee. Echter nu ga ik direct op zoek naar de maker en verkoop ik de handgemaakte producten met liefde en enthousiasme in de Galerie: Natasja Elda.

De Galerie is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Locatie in het hart van Amsterdam: Oudeschans 21

Ik geef op de vrijdag van 15:30 tot 18:30 uur de workshop: Tassen maken. Ontzettend leuk om te doen en iedere keer weer worden er echt prachtige tassen gemaakt.

Sinds 2015 maak ik getekende sieraden. Op jonge leeftijd had ik al plezier in het tekenen en dat doe ik nog steeds. Tekenen is ontzettend ontspannen en leuk om te doen.

Aangezien ikzelf allergisch ben voor verschillende materialen is het voor mij belangrijk te werken met duurzame producten, die geen allergieën veroorzaken.
Vandaar dat ik werk met zilver (925) en Gold Filled (18k goud).

Zeefdrukken maak ik van mijn eigen tekeningen.

Ik wil jou inspireren met mijn passie en liefde voor ambachten. Smeed en teken sieraden. Verhuur het atelier voor bijeenkomsten, vergaderingen, workshops en exposities.

Heb je interesse neem dan gerust contact op via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel mij op telefoonnummer 06 41 63 66 03.